In België
Enkele voorbeelden: Jaarlijks organiseren we een eigen feest ‘Hakuna Matata’. De laatste vond plaats op 12 november 2016 en was een enorm succes! Het SWOS-evenement ‘Amuse’ (Stedelijke Werkgroep OntwikkelingsSamenwerking). Klik hier voor meer informatie. Diverse avond- en rommelmarkten. Nadar-bewaking voor stad Hasselt. subsidies van stad Hasselt. Ondersteuning door de Evangelische Kerk De Zaaier!
In Kenia
Wanneer de tekstballon rood kleurt kan u op het prentje klikken om foto’s te bekijken van dat project! Toekomstplannen We willen graag een tandartsenpraktijk en enkele verloskamers openen. Dit laatste vooral omdat zwangere vrouwen te ver moeten lopen naar een kliniek. Het gebeurt regelmatig dat zij hun baby verliezen of zelfs overlijden. Om dit te realiseren kunnen we best wat steun gebruiken. Het rekeningnummer van VZW Seed of Love is: BE78 7795 9749 6186. Alvast bedankt voor jouw steun. Jij mag ons trouwens altijd contacteren voor meer informatie!
Er is al heel wat gebeurd in de afgelopen 6 jaren en er staat nog meer op de agenda! Bekijk onze tijdlijn om meer te weten te komen over elk project! Beweeg de cursor over de prentjes voor meer informatie.
Met evenementen proberen onze Belgische medewerkers Seed of Love bekend te maken. We verkopen onder andere Afrikaanse hapjes en kunst ten voordele van ons project in Kenia.
Activiteiten
Over ons Activiteiten Galerij Contact 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 !!! vzw swos Toekomst